KIÁLLÍTÁSOK

Cégünk elsődleges profilja történelmi, illetve numizmatikai témájú tárlatok létrehozása, a tervezéstől a gyűjtemény darabjainak beszerzésén, szállításán át a nagyközönség számára történő bemutatásáig. A kiállítások összeállításában minden esetben szem előtt tartjuk partnereink agyagi, illetve a helyszínek adta lehetőségeket és ezek figyelembevételével kínáljuk a legkorszerűbb tárlatok összeállítását, melyek történelmi hitelességéről múzeumi szakemberekkel ápolt több éves szakmai kapcsolataink által gondoskodunk.

Megrendelőink számára elérhető szolgáltatás a már meglévő gyűjtemények korszerűsítése, igény esetén vándorkiállítások szállítása, installálása. Közreműködünk tájházaknak, kisebb, de annál jelentősebb történelmi helyszíneknek a saját gyűjteményük létrehozásában, a lehetséges pályázati és egyéb támogatási források felkutatásától a tárlati anyag összeállításán át a végső kialakításig.

A Hereditas Hungarica két saját gyűjteménnyel is büszkélkedhet, melyeket vándorkiállításként megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani:
Népek hajnalán
Itt küzdtenek honért

Ezen tárlatok 25-250 m2 alapterületű kiállító helyeken mutathatóak be, azonban a kiállítandó anyag mennyisége függ a helység(ek) befodagóképességétől, de minden esetben átfogó képet adunk az adott témában. A kiállítások az igény bejelentésétől, a helyszíni felmérés és szerződéskötés után, 2-4 héten belül rendelkezésre állnak a nagyközönség számára.