GYŰJTEMÉNYKEZELÉS ÉS GONDOZÁS

A Hereditas Hungarica szolgáltatása kiterjed a magán- és kisebb közgyűjtemények gondozására az állagmegóvás, restaurálás és katalogizálás területein.

Évtizedes gyűjtői és műkedvelői tapasztalattal a hátunk mögött, ismerjük a féltőn összeállított magángyűjeményekben rejtőző kulturális potenciált, mely eredeti közegében csak szűk körnek enged betekintést. Cégünk azon műkedvelő magángyűjtőkre gondolva, akik szívesen a nagyközönség számára megtekinthetővé szeretnék tenni kivételes hobbijának gyümölcsét, lehetőséget biztosít ezen kollekcióknak kiállítássá vállására, hogy e gyűjtemény tulajdonosa széles körben, büszkén vállalhassa a hosszú évek kitartó, igaz szenvedéllyel végzett értékteremtő munkáját.

Amennyiben Ön azok táborához tartozik, akik még nem érzik készen magukat és a kollekciójukat, hogy a nagyvilág elé tárhassa, úgy a Hereditas Hungarica segítséget nyújthat a meglévő gyűjteményi darabok szakszerű állagmegóvásában, restaurálásában, kategorizálásában és értékbecslésében is. Munkánkban szigorú erkölcsi kódex és titoktartási kötelezettség garantálja a diszkrét ügymenetet.